Gallery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Albania Zürich


FC Albania Zürich. Duke u mbështetur në mundësitë reale dhe kapacitetin sportiv të diasporës shqiptare që jeton dhe punon në Kantonin e Zürich-ut, lindi edhe ideja për të .

Ekipi Jon

FC Albania Zürich

Industriestrasse 31
8305 DIETLIKON

Kontakt

Adresa: Industriestrasse 31, 8305 Dietlikon

Telefoni: +41 76 436 07 17

Leave a Message


Copyright 2022 | FC ALBANIA ZÜRICH

POWERED BY FC ALBANIA ZÜRICH | FCALBANIA.CH